A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання двадцять шостої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 26 січня 2022 року (питання 67-98)

Дата: 27.01.2022 17:59
Кількість переглядів: 348

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

67. Про внесення змін до рішення Березнегуватської селищної ради від 23 листопада 2021року № 121 «Про надання дозволу СТОВ «Прогрес» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, яка знаходиться на території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами села Новосевастополь )».

Прийнято

Завантажити

68. Про відмову в наданні дозволу громадянам України ( 6 чоловік) Солодовник Олені Всеволодівні, Дзюбі Людмилі Іванівні, Бегматовій Тетяні Петрівні, Самусенко Тетяні Євгенівні, Юхименко Анастасії Олександрівні, Солодовнику Євгенію Олександровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

69. Про внесення змін до рішення селищної ради від 12 травня 2021року №42 «Про надання дозволу фермерському господарству «Великий Дар» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель комунальної власності за межами села Новосевастополь , які знаходяться на території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

70. Про надання дозволу громадянам України Скорому Олександру Юрійовичу, Скорій Сніжані Василівні, Скорому Олегу Юрійовичу, Поповичу Олександру Леонідовичу, Поповичу Сергію Олександровичу, Попович Альоні Олександрівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

71. Про надання дозволу громадянам України Кабановій Олені Миколаївні, Кабанову Сергію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Діденко Ірині Миколаївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах села Калуга).

Прийнято

Завантажити

73. Про відмову у затверджені проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Іщенку Василю Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель житлової та громадської забудови комунальної власності в с. Калуга, вул. Центральна, буд.23 в межах території Калузької сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області

Прийнято

Завантажити

74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Клецко Ларисі Миколаївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області ( в межах с. Калуга).

Прийнято

Завантажити

75. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в Баштанського району Миколаївської області

Прийнято

Завантажити

76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Лівіцькому Юрію Олександровичу, Лівіцькій Зінаїді Анатоліївні, Коваленку Анатолію Івановичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають в постійному користуванні ФГ «Шумлянське» в межах території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району (Калузька сільська рада Березнегуватського району) Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

77. Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 червня 2021 року №18 «Про надання дозволу громадянці України Куць Яні Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення державної власності, не наданих у власність або користування, розташованої в с. Калуга Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) громадянці України Лівіцькій Зінаїді Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Соколівка, вул. Шевченка, 14А в межах території Березнегуватської селишної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

79. Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 листопада 2021 року №109 «Про надання дозволу громадянину України Пересуньку Юрію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для обслуговування господарських будівель і споруд із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, за межами території села Калуга Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

80. Про надання дозволу громадянці України Суворовій Лілії Вікторівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, розташованої в межах території села Калуга Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Швидкому Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами с.Калуга).

Прийнято

Завантажити

82. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Гирченко Ганні Володимирівні та Гирченку Станіславу Леонідовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Висунськ, вул. Олександра Довженка, 16 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

83. Про надання дозволу громадянці України Зануді Тетяні Михайлівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області(за межами села Висунськ).

Прийнято

Завантажити

84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Ф/Г «Орхідея» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

85. Про надання дозволу громадянину України Войтюку Анатолію Вікторовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

86. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Довбишу Віктору Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

87. Про відмову у наданні дозволу громадянці України Довбиш Любові Аврамівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Кісєльову Сергію Івановичу для сінокосіння і випасання худоби (А.01.08) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Хапко Володимиру Миколайовичу, Хапко Тетяні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Пісоченку Володимиру Івановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Березнегувате, вул. Некрасова, 8 в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

91. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Одноралу Володимиру Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

92. Про надання дозволу громадянці України Тюріній Любові Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років для обслуговування магазину, що є її власністю, із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території смт Березнегувате по провулку Башкірова,12 Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

93. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

94. Про надання дозволу громадянці України Поліщук Валентині Вікторівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

95. Про надання дозволу громадянам України Поліщук Валентині Вікторівні та Поліщуку Олександру Федоровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

96. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Хівричу Миколі Дмитровичу, Попенко Тетяні Петрівні, Бурлаці Ірині Олегівні, Попенко Наталії Володимирівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду фермерському господарству «Дружба» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту)».

Прийнято

Завантажити

98. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Доценко Вікторії.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано