Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На сесії прийнято два важливих звернення. Депутати вимагають: «Почуйте думку людей…»

Дата: 31.01.2022 16:06
Кількість переглядів: 6747

Фото без опису

Спільне засідання постійних комісій, яке відбулося 26 січня напередодні двадцять шостої сесії селищної ради восьмого скликання, вела депутатка Вікторія Доценко.

Розпочали з досить болючого питання – про переведення Новосевастопольського закладу дошкільної освіти на режим роботи з короткотривалим перебуванням дітей та затвердження Статуту закладу в новій редакції. Доповідала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Ганна Хижняк. Під керівництвом селищного голови Бойка Сергія  на місці побувала відповідна робоча група. Садочок, на день перевірки, відвідувало лише двоє діток.

Секретар селищної ради Світлана Юрченко доповіла про організацію звітів депутатів Березнегуватської селищної ради. Для виступів перед виборцями рекомендовано старостам, керівникам підприємств, установ і організацій сприяти цим зустрічам.

Потім депутатів ознайомили із Положенням про відділи з питань соціально-економічного, агропромислового розвитку, інвестицій та трудових відносин, загальної та організаційної роботи, бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення виконавчого органу селищної ради та сектору з питань забезпечення діяльності ради та її виконавчого комітету. По них доповідали начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій селищної ради Альона Кузнецова, керуючий справами виконавчого комітету Наталя Якушова, начальник відділу загальної та організаційної роботи Людмила Короленко, начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення, головний бухгалтер Тетяна Зарецька.

Про утворення конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу реалізації програм доповідала начальник сектору з соціальних питань Наталія Круц.

Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуального визначеного майна із спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст до комунальної власності територіальної громади селищної ради доповідав начальник відділу архітектури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Анатолій Лейбиченко.

Про внесення змін до Положення про оренду майна Березнегуватської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна доповідала головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Ірина Шишківська. Її ж заслухали ще по кількох питаннях, які стосуються роботи даного відділу.

На засіданні мова йшла й про склад конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору на посаду начальника дитячої оздоровчої бази відпочинку ім. М.В. Башкірова, по якому доповіла начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом Наталія Сачук.

Фото без опису

Не оминули народні обранці і роботу КП «Послуги-2». Багато з цього питання було пропозицій.

Завідувач Березнегуватського сектору управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області Аліна Ігнатова повідомила про закриття цього сектору в Березнегуватому і просила не допустити такого, адже населенню громади доведеться тоді добиратися будь-де.

Депутати прийняли відповідне звернення.

Прийнято й звернення до головного управління Держгеокадастру, через те, що планується  закриття земельного відділу. Звернення озвучив селищний голова Сергій Бойко.

Внесено зміни до селищної Програми підтримки розвитку первинної допомоги медико-санітарної допомоги на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 18 жовтня 2021 року №8, з яким ознайомив директор Комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради Олег Вавілін.

По завершенню спільного засідання постійних комісій розпочала свою роботу сесія, яку відкрив і вів голова селищної ради Сергій Бойко. Після звучання Державного Гімну України, обрано секретаріат та лічильну комісію.

Депутати приступили до розгляду питань порядку денного. Розпочалося засідання зі звітів старост сіл Висунськ, Семенівка, Одрадне, Пришиб, Василівка, Червонопілля Сергія Кривошея; Новоукраїнського та Мурахівського старостинських округів Ігоря Щербини та Олександра Єжелова.

Фото без опису 

По всіх розглянутих питаннях прийнято відповідні рішення.

По земельних питаннях доповідали головний спеціаліст відділу земельних відносин селищної ради Наталія Тарабріна, спеціаліст ІІ категорії відділу земельних відносин Ірина Вовк, Неля Гайдай, Тетяна Гомонець, спеціалісти відділу земельних відносин Ірина Грицьків, Інна Отчич, Інна Ткач, Марина Наріжня, Віктор Хоменко.

На сесії побувала

Валентина СОМ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано