A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Щодо погоджених форм ветеринарних сертифікатів

Дата: 28.01.2022 16:03
Кількість переглядів: 438

        Снігурівське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області (Березнегуватський район)  доводить до відома для використання в роботі, що Держпродспоживслужбою та Управлінням продовольчої безпеки, ветеринарних та фітосанітарних питань Міністерства сільського господарства та розвитку сільських  територій Республіки Чорногорія погодили форми ветеринарних сертифікатів на експорт м’ясних напівфабрикаті, призначених для споживання людиною, до Чорногорії та на деякі м’ясні продукти та оброблені шлунки, міхури та кишки, призначені для ввезення до Чорногорії.

        При оформлені зазначених вантажів у випадку транзиту через територію ЄС, необхідно дотримуватися вимог Делегованого Регламенту Комісії (ЄС) № 2020/692.

         Також інформуємо, що Держпродспоживслужбою та ветеринарною службою Держави Ізраїль погодили форми ветеринарного сертифіката здоров’я для супроводу рептилій до Ізраїлю з метою проведення досліджень.

         Вищезазначені погоджені форми ветеринарних сертифікатів опубліковані на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби ( https://dpss.gov.ua) в розділі «Міжнародне співробітництво»- «Ветеринарія та безпечність» - «Сертифікати на експорт з України».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано