A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Комісія зі сплати податків

Дата: 17.02.2022 16:09
Кількість переглядів: 7966

16.02.2022 року відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету Березнегуватської селищної ради.

Фото без опису

На засіданні були присутні: селищний голова Бойко С., заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галюк В., начальник Березнегуватської державної податкової інспекції Головного управління Державної податкової служби в Миколаївській області Резніченко В., керівники структурних підрозділів ради: Зарецька Т., Сачук Н., Слісаренко І.,  Кузнєцова А., спеціалісти відділів: Трум В., Бриштанюк Г.

Засідання пройшло згідно затвердженого порядку денного. Начальник фінансового відділу Ірина Слісаренко проінформувала про організаційні заходи роботи комісії та повідомила, що за даними електронного кабінету платника станом на 1 лютого 2022 року податкова заборгованість складає 6 692 658 гривень, в тому числі заборгованість фізичних осіб – 4 025 090 гривень, юридичних осіб -  2  667 568 гривень.

На засідання комісії було запрошено платників, які мають значну податкову заборгованість, у тому числі  13 фізичних осіб та керівника  ф/г «Сокіл». Були присутні на засіданні 4 фізичних особи та керівник  ф/г «Сокіл». Платники надали пояснення щодо причин виникнення заборгованості, стан розгляду справ в судах по оскарженню податкових зобов’язань, а  ф/г «Сокіл» сплатив до початку роботи комісії  заборгованість в сумі 41756,05 гривень.

В ході засідання комісії проводилось обговорення щодо кампанії з декларування громадянами доходів за 2021 рік, запропоновано інформацію з цього питання розмістити на сайті селищної ради, в газеті «Народна трибуна» та на дошках оголошень старостинських округів.

По завершенню засідання визначено основні завдання та першочергові кроки на найближчий час, які будуть сприяти зміцненню позитивних тенденцій щодо наповнення бюджету громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано