A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

До уваги суб’єктів господарювання в агропромисловому комплексі!

Дата: 23.06.2022 11:09
Кількість переглядів: 109

У зв’язку з військовою агресією російської федерації, аграрії та аграрний ринок зазнав значних втрат. Враховуючи поточну ситуацію та завдану шкоду, Українська зернова асоціація за підтримки ФАО та ЄБРР проводить обґрунтоване опитування щодо втрат сільськогосподарських підприємств від війни, а саме: руйнування об’єктів нерухомості та виробничих приміщень, засобів виробництва, продукції, недоотриманий прибуток, втрат робочих місць.

Опитувальник поділений за напрямами:елеваторні потужності; портові потужності; засоби виробництва; продукція; недоотриманий прибуток; людські ресурси; посівні та земельні ресурси.

Суб’єкти господарювання в агропромисловому комплексі, які зазнали втрат від війни, можуть самостійно заповнити опитувальник та надати відповідну інформацію щодо збитків чи втрат, внаслідок озброєної військової агресії російської федерації за посиланням: https://forms.gle/noqMfjswghNcGWZNA. Відповідні результати в ході опитування будуть в подальшому використанні для відшкодування втрат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано