Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Про продовження терміну на отримання рукавів для зберігання зерна

Дата: 17.10.2022 17:43
Кількість переглядів: 109

Фото без описуМіністерство аграрної політики та продовольства України і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) розпочинають другий етап конкурсу для аграріїв, що не встигли подати свої заявки до 09 жовтня поточного року. Для участі у другому етапі потрібно податись до 23 жовтня 2022 року через ДержавнийHYPERLINK "https://www.dar.gov.ua/" HYPERLINK "https://www.dar.gov.ua/"аграрнийHYPERLINK "https://www.dar.gov.ua/" HYPERLINK "https://www.dar.gov.ua/"реєстр (ДАР) на отримання рукавів для зберігання зерна.

За умовами програми, фермери повинні мати від 100 до 10 тис. га в офіційному обробітку, а отримані рукави використати для зберігання власно вирощеної продукції. При цьому їхній статус – власник чи орендар – не важливий. Як і юридичний статус: погоджуються заявки як від юридичних осіб, так і від фізичних осіб-підприємців. Ключовою вимогою є обробіток землі на підконтрольній Україні території.

Процес відбору та перевірки заявок у першому етапі вже розпочато, і найближчими днями учасники програми отримають у ДАРі підтвердження про надання допомоги та повідомлення щодо адреси складу для для самостійного транспортування рукавів на територію аграрного господарства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано