A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Щодо листа Спеціального представника та Координатора ОБСЄ з питань боротьби з торгівлею людьми

Дата: 01.12.2022 12:22
Кількість переглядів: 320

Міністерство закордонних справ України повідомляє, що до Постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні надійшов лист Спеціального представника та Координатора ОБСЄ з питань боротьби з торгівлею людьми В.Річі на адресу Першої леді України О.Зеленської (додається разом з неофіційним перекладом українською мовою).

У своєму листі міжнародний посадовець В.Річі звертається з проханням підтримати в Україні інформаційну кампанію ОБСЄ з нагоди вшанування Європейського дня боротьби з торгівлею людьми 18 жовтня 2022 року в акаунтах у соціальних мережах на сторінках https://twitter.com/osce_cthb, https://www.facebook.com/osce.org та https://instagram.com/osceorg.

Крім того, В.Річі повідомляє про започатковану ОБСЄ онлайн просвітницьку кампанію у сфері протидії торгівлі людьми в контексті попередження ризиків сексуальної та трудової експлуатації українських жінок та дітей з числа біженців у європейських країнах «Будьте в безпеці» https://www.helpforukrainians.info, яка містить інформацію про ризики торгівлі людьми та ресурси для уникнення таких ризиків, включаючи інформацію про номери гарячих ліній та контакти агенцій, що допомагають постраждалим).

Просимо Міністерство соціальної політики України розглянути можливість налагодження співробітництва з офісом Спецпредставника ОБСЄ з питань протидії торгівлі людьми у контексті вирішення важливих та актуальних для нашої країни питань у цій сфері, а також підтримати згадані інформаційні кампанії ОБСЄ з метою підвищення поінформованості громадян України. Принагідно повідомляємо, що керівництвом МЗС України розглядається питання приєднання до згаданої ініціативи ОБСЄ шляхом розміщення відповідного посилання на офіційних веб-сторінках закордонних дипломатичних установ України.

Також МЗС України доведе до уваги Офісу Президента України інформацію, викладену в листі Спецпредставника ОБСЄ В.Річі на адресу О.Зеленської.

Просили б розглянути та підтримати.

 

Директор Департаменту

міжнародних організацій                                 Валентин СКУРАТОВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано