A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Про продовження реєстрації для отримання техніки із завантаження зернових рукавів

Дата: 13.12.2022 11:55
Кількість переглядів: 741

Баштанська районна військова адміністрація інформує, що Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) реалізують програму з надання аграріям засобів тимчасового зберігання зерна (зернових рукавів).

У продовження цієї програми, Мінагрополітики України та ФАО розпочато реєстрацію для отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження та розвантаження зернових рукавів. Один комплект складається із 1 завантажувача, 1 розвантажувача та 1 бункера-перевантажувача, та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Реєстрація відбувається у два етапи: для отримувачів техніки та для обрання їх сільгоспвиробниками.

Другий етап триватиме до 15 грудня поточного року, із назвою програми у ДАРі «Вибір отримувача техніки – надавача послуг із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО». У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів від ФАО можуть подати заявку на послуги із заповнення отриманих рукавів та обрати зі списку компанію-оператора, що на їхню думку, повинна отримати техніку, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором.

Для зручності сільгоспвиробників, надаємо перелік зареєстрованих у ДАРі компаній-операторів, які сільгоспвиробник може вказати як отримувачів необхідної техніки за посиланням https://datastudio.google.com/reporting/ee5aa47f-c8d1-4446-944b-d13fa7855df0/page/WzX9C.

Вебінар щодо умов участі у програмі можна передивитись на Youtube https://www.youtube.com/watch?v=IkaTcfXbcUg&ab_channel.

Реєстрація у ДАР: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.

Вхід у кабінет та редагування інформації у ДАР: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-uvijty-ta-vidredaguvaty.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано