A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Двадцять восьма сесія селищної ради

Дата: 15.12.2022 10:23
Кількість переглядів: 836

   14 грудня 2022 року відбулася двадцять восьма сесія селищної ради восьмого скликання. До порядку денного пленарного засідання було включено 9 питань.

    Першим питанням депутати затвердили структуру та штатну чисельність працівників апарату та виконавчих органів Березнегуватської селищної ради. Інформувала по цьому питанню начальник відділу з юридичних питань та роботи з персоналом Сачук Наталія.

  Начальник фінансового відділу селищної ради Слісаренко Ірина ознайомила присутніх із змінами  до бюджету територіальної громади на 2022 рік та презентувала  бюджет громади  на 2023 рік. Дані рішення депутати підтримали одноголосно.

    Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Хижняк Ганна ознайомила присутніх із Планом трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Березнегуватської селищної ради на 2022-2027 роки, який після обговорення був затверджений. Також депутати підтримали рішення «Про перейменування закладів загальної середньої освіти Березнегуватської селищної ради, затвердження їх статутів в новій редакції».

   До порядку денного пленарного засідання було включено питання «Про погодження преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради». Після досить бурхливого обговорення депутати не підтримали даний проєкт рішення та не погодили преміювання.  

   По питаннях «Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 17 грудня 2020 року № 20 (із змінами) та «Про звільнення від сплати орендної плати за земельні ділянки (пасовища) в межах території Березнегуватської селищної ради» доповіла секретар селищної ради Юрченко Світлана, дані рішення  депутати схвалили одноголосно.

   Депутат селищної ради Доценко Вікторія внесла на розгляд депутатів  депутатський запит щодо необхідності перейменування вулиць та провулків селищної ради. Запит депутати підтримали, та надали відповідні доручення щодо необхідності вивчення даного питання.

    

   Після розгляду всіх питань порядку денного сесія селищної ради завершила свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано