Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Газопостачанню жителів с.Пришиб - бути

Дата: 23.02.2023 15:59
Кількість переглядів: 276

Фото без опису23 лютого начальник районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів робочу зустріч з начальником Баштанського відділення АТ "Миколаївгаз" Володимиром Пушкарьовим.

Під час зустрічі Владислав Мирославович в чергове порушив питання стосовно відновлення забезпечення газопостачання жителів села Пришиб Березнегуватської територіальної громади: «Щодня ми відновлюємо інфраструктуру району після окупації та багаточисленних обстрілів ворогом». – В районі багато вдалося зробити з відновлення електро- та газопостачання населення деокупованих територій та населених пунктів, які найбільше постраждали від обстрілів. Але ситуація із транспортуванням газу населенню с.Пришиб на Березнегуватщині стоїть окремим питанням, адже внаслідок ворожих обстрілів значного ушкодження зазнав газопровід населеного пункту, - зазначив керівник району.

Газопостачання цього села стоїть на особливому контролі керівництва Миколаївська обласна державна адміністрація та Віталій Кім - голова Миколаївської ОДА, де неодноразово проводилися різноманітні робочі наради та зустрічі. Я разом із профільним заступником ознайомилися із ситуацією на місці. Тож, для належного забезпечення жителів с.Пришиб газом необхідно провести заміну більше ніж двох кілометрів газової труби.

Володимир Пушкарьов, в свою чергу, повідомив, що відбулися всі необхідні тендерні процедури щодо закупівлі АТ «Миколаївгаз» матеріалів для заміни газової мережі. Зараз проводяться підготовчі роботи. В березні, після отримання підприємством матеріалів, розпочнуться основні роботи із заміни газопроводу і жителі громади матимуть змогу отримувати якісні послуги з газопостачання.

Тож, чекаємо коли громада села знову зможе отримувати якісні житлово-комунальні послуги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано