A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Подяка дитячому фонду ООН ЮНІСЕФ

Дата: 15.03.2023 13:04
Кількість переглядів: 1344

Фото без описуСлужба у справах дітей Березнегуватської селищної ради висловлює подяку мобільній бригаді комплексного реагування на надзвичайні ситуації в Миколаївській області для задоволення потреб дітей, батьків, опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні, що впроваджується за підтримки Представництва дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні за надану гуманітарну допомогу.

Завдяки співпраці Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради, Березнегуватської селищної ради з благодійними організаціями, надійними партнерами та спонсорами наша громада вкотре має можливість підтримувати у складний час наших дітей пільгової категорії.

14 березня 2023 року Березнегуватську громаду відвідали представники дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Миколаївській області, які спільно зі Службою здійснили виїзд до Новоочаківського старостинського округу, де було відвідано дитячий будинок сімейного типу Чечельницьких, у якому виховується 6 дітей - сиріт, родину опікуна, шість багатодітних родин та сім’ї, в яких виховується двоє дітей з особливими потребами. Сім’ї отримали  рушники, засоби гігієни, памперси, дитяче харчування, ковдру, електрочайник, масляний обігрівач, повербанки, планшет, іграшки, одяг.

Висловлюємо дитячому фонду слова щирої вдячності за надану гуманітарну допомогу. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги, за те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей!

Ще раз дякуємо за турботу і підтримку. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано