A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Міста Героїв: Тут народжується хоробрість

Дата: 24.03.2023 15:46
Кількість переглядів: 347

29 березня 2022 року росія заявила про відведення окремих підрозділів своїх військ з Київської області, назвавши це «Актом доброї волі».

Фото без опису

Саме цей «Акт доброї волі» відображає всю ганебність спроб росіян прикрити свою поразку, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями.

➡️Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка, Мотижин, Макарів, Демидів, Димер, Литвинівка, Гаврилівка, Козаровичі, Жовтневе, Глібівка, Ясногородка, Толокунь, Сухолуччя, Липівка, Гавронщина, Маковище, Миколаївка, Хмільне, Іванків, Андріївка, Мощун - досить єдиного погляду людей цих міст та сіл, аби попри полум‘я та попіл, продовжувати боротися за свою країну.

Звільнивши Київщину, українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні "акти доброї волі" і відступати – з острова Зміїний, Херсону, міст і сіл Харківщини.

☝🏻Волонтери, ДСНС, медики, комунальники, правоохоронці, звичайні цивільні – кожен на своєму фронті намагався сприяти якнайшвидшій поразці ворога.

Фактично, в усіх містах і селах України, куди заходила російська армія, ми бачимо звірства, які скоювались проти людей. Тому ми прагнемо звільнити всю нашу землю – бо не можемо залишити жодного українського міста і села в російській неволі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано