A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Позачергова сесія Березнегуватської селищної ради

Дата: 29.03.2023 16:24
Кількість переглядів: 452

28 березня 2023 року відбулася тридцята позачергова сесія Березнегуватської селищної ради восьмого скликання. До початку пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних комісій селищної ради, на якому розглянуто практично всі питання порядку денного сесії.  Всього до порядку денного засідання було включено 38 питань.

     Депутати одноголосно затвердили звіт про виконання бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади за 2022 рік та внесли зміни до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2023 рік. Доповідала з цих питань начальник фінансового відділу селищної ради Слісаренко Ірина.

                  Також одноголосно депутати підтримали рішення «Про проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальне спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі у 2023 році»; «Про надання згоди на безоплатну передачу ноутбуків зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Миколаївської області у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради»; «Про припинення оперативного управління на майно комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради»; «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 лютого 2022 року № 11 з викладенням його в новій редакції»; «Про погодження преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня «Березнегуватської селищної ради». Крім цього депутати вирішили направити Звернення до керівництва АТ КБ «ПриватБанк» щодо відновлення роботи відділення банку в смт Березнегувате. Депутатами було підтримано депутатський запит Доценко Вікторії щодо благоустрою території громади.

       Проте, питання «Про переведення Кавказького закладу дошкільної освіти «Сонечко» Березнегуватської селищної ради Миколаївської області на режим роботи з короткотривалим перебуванням дітей та затвердження Статуту закладу в новій редакції» депутати не підтримали, а аналогічне питання «Про переведення Веселівського закладу дошкільної освіти Березнегуватської селищної ради Миколаївської області на режим роботи з короткотривалим перебуванням дітей та затвердження Статуту закладу в новій редакції» були зняті з розгляду в зв’язку із необхідністю їх доопрацювання. Потім депутати перейшли до розгляду земельних питань. Працювали конструктивно і злагоджено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано