A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання земельної комісії

Дата: 17.05.2023 16:31
Кількість переглядів: 259

15 травня 2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища.

Розглянуто наступні питання:

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду гр. Єрмоленку Руслану Вікторовичу для сінокосіння і випасання худоби (А.01.08) із земель комунальної власності за адресою: Миколаївська область, Баштанський район Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту с.Новосевастополь).
  3. Про внесення змін до договору оренди землі укладеного 24 жовтня 2011 року з фермерським господарством «Віктан».
  4. Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.
  5. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування КВЦПЗ 12.06 (Для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту) розташованих на території Березнегуватської селищної територіальної громади Баштанського району Миколаївської області.
  6. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.
  7. Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.
  8. Про передачу громадянці України Хмелюк Зої Василівні у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вулиці Колачевського, 7 в смт Березнегувате Баштанського району Миколаївської області.
  9. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Крицькому Сергію Володимировичу терміном на 10 (десять) років для садівництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Новоочаківського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).
  10. Про розгляд заяв.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано