A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання бюджетної комісії

Дата: 17.05.2023 16:46
Кількість переглядів: 256

17 травня 2023 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку.

До плану роботи комісії було включено наступні питання:

1. Про необхідність внесення змін до Порядку виділення та використання коштів з бюджету селищної територіальної громади у формі фінансової підтримки Дитячій оздоровчій базі відпочинку ім. М.В.Башкірова Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням Березнегуватської селищної ради від 23 лютого 2022 року № 8.

2. Про необхідність внесення змін до селищної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 6 та затвердження її в новій редакції.

3. Про необхідність внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2023 рік.

4. Про звіт про виконання бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади за січень-березень 2023 року.

5. Про зміни до структури та граничної чисельності працівників Центру надання соціальних послуг Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 23 жовтня 2020 року № 2, та затвердження його в новій редакції.

6. Про розгляд звернення директора ПП «Березнегуватська районна газета «Народна трибуна» Лукашенко Світлани від 21 квітня 2023 року.

7. Про розпорядження селищного голови від 23 березня 2022 року № 2-р «Про закріплення майна комунальної власності територіальної громади на праві господарського відання».

8. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельні ділянки орендовані для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

9. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельну ділянку орендовану для садівництва громадянином Крицьким Сергієм Володимировичем.

10. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельну ділянку орендовану громадянином Хутком Вадимом Володимировичем для сінокосіння та випасання худоби .

11. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельну ділянку орендовану для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ПП «Маріана».

12. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельні ділянки, що надаються в оренду ПСП «Агровіта» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (не витребувані паї земель колективної власності колишнього КСП «Зоря»).

13. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельну ділянку орендовану Товариством з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

14. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельну ділянку орендовану Товариством з обмеженою відповідальністю «ІНТ 1» для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

15. Про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельні ділянки орендовані гр. Єрмоленко Русланом Вікторовичем для сінокосіння і випасання худоби.

16. Різне.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано