Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Як служба зайнятості сприяє соціальному підприємництву

Дата: 24.05.2023 12:02
Кількість переглядів: 242

Фото без описуПовідомляємо, що розпорядженням  Кабінету  Міністрів  України від 14.03.2023 № 160 затверджено план заходів до 2024 року щодо реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021-2026 роки.

         Соціальне підприємництво на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем. Соціальний бізнес покликаний стимулювати соціальні зміни,  тому потребує уваги та допомоги держави. Так, у комплексній програмі розвитку малого та середнього підприємництва регіонів на 2021-2023 роки одним із завдань є підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні.

Державний центр зайнятості на виконання доручення Міністерства економіки України розробив, у межах компетенції, вищезазначені матеріали.

 

Більш детальна довідкова інформація та рекомендації щодо здійснення соціального підприємництва представлені на офіційному вебсайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/novyna/yak-sluzhba-zaynyatosti-spryyaye-socialnomu-pidpryyemnyctvu


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано