Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ні наркотикам! Обирай життя!

Дата: 03.07.2023 08:06
Кількість переглядів: 139

Фото без описуШкоду від наркоманії для фізичного і психічного стану переоцінити складно. Шкода від наркоманії полягає у виснаженні організму і психіки. Шкода від наркоманії розхитує судинну та імунну системи організму – наркоман часто хворіє, відмовляють нирки, печінка, підгнивають кінцівки, від уколів в пах відбуваються паралічі ніг.

Смертельна шкода від наркоманії полягає в ризику зараження ВІЛ інфекцією, гепатитом і іншою гидотою через використані голки шприца. Шкода від наркоманії – це бути на грані між життям і смертю. Постійний ризик смерті від передозування. Всі наркотики є отрутами. Шкода від наркоманії різниться від прийому тих чи інших отрут. «Нешкідлива» марихуана, наприклад, викликає атрофію мозку, забудькуватість, сильне погіршення здатності сприймати і засвоювати інформацію. До речі, марихуана – один з найпопулярніших наркотиків серед студентів, завтрашніх лідерів нації. З цього і починається шкода від наркоманії.

Після вживання, наркотики не всі виводяться з організму, мікрочастинки залишаються в тканинах тіла. Тому, навіть через роки після вживання наркотику, шкода від наркоманії проявляється на рівні розуму. Так час від часу людина буде відчувати стан затуманення, втоми, пригніченості. Концентрація і працездатність будуть погіршені. Таким чином, шкода від наркоманії складається з швидкого руйнування організму і особистості, а також руйнування сім’ї і суспільства в цілому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано