Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 11.07.2023 14:36
Кількість переглядів: 245

Фото без опису11 липня 2023 року у приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому були розглянуті питання:

1. Про схвалення проєкту рішення селищної ради «Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад у формі делегування Новобузькій міській раді виконання завдань (повноважень) у галузі будівництва».

2. Про схвалення проєкту рішення селищної ради «Про День вшанування пам’яті захисників Березнегуватської селищної ради, загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України».

3. Про затвердження акту з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам ФГ «РІЦА».

4. Про надання дозволу на проведення масового заходу в період дії воєнного стану на території смт Березнегувате Баштанського району Миколаївської області.

5. Про надання дозволу на проведення масового заходу – турніру з міні-футболу в період дії воєнного стану на території смт Березнегувате Баштанського району Миколаївської області.

6. Про надання дозволу на проведення масового заходу в період дії воєнного стану на території с. Новоочаків.

7. Про надання дозволу на проведення масового заходу в період дії воєнного стану на території Калузького старостинського округу Березнегуватської селищної ради.

8. Про затвердження протоколу засідання комісії селищної ради з питань розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичної операції, забезпеченні її проведення, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, деяких категорій громадян, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також їх сімей, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України про призначення грошової компенсації за належні для отримання приміщення від 29 червня 2023 року №6.

9. Про встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі Підляцької Галини Станіславівни.

10. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мурахівської сільської ради від 25 серпня 2015 року №21 «Про затвердження назв вулиць і нумерації будинків населених пунктів Мурахівської сільської ради».

11. Про зміну номера житлового будинку.

Фото без опису

Заслухавши інформації із зазначених питань та в результаті їх обговорення прийняті відповідні рішення виконавчого комітету селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано