Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

14 липня в онлайн-інтервʼю директорка Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Мінветеранів Світлана Березіна докладно розповість про запровадження посад помічника ветерана

Дата: 13.07.2023 16:05
Кількість переглядів: 249

Фото без описуУ розпалі перший етап започаткованого Мінветеранів пілотного проєкту з розбудови у державі інституту помічника ветерана. Саме зараз триває конкурсний відбір до корпусу фахівців, які у громадах надаватимуть сервісний супровід з повернення з військової служби до цивільного життя нашим Захисникам і Захисницям, котрі завершили свою місію у війську.

🔹Експеримент перед загальноукраїнським масштабуванням моделі сервісу відбуватиметься до кінця року у громадах Вінницької, Дніпропетровської, Львівської та Миколаївської областей.

Вже в багатьох громадян, яких зацікавила ця ініціатива ветеранського відомства, виникли практичні запитання щодо умов участі у відборі, посадового функціоналу, захисту персональної інформації. Наскільки важлива ця ініціатива для майбутнього держави, чи справді допоможе помічник ветерана людям з фронту адаптуватися до мирних реалій та знайти в них своє гідне місце, як віднайти у громаді сервісний офіс, що означає принцип ветеранського сервісу «рівний-рівному», - про ці та інші аспекти «пілоту» можна дізнатися у п’ятницю, 14 липня, в онлайн-інтервʼю із директоркою Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Мінветеранів Світланою Березіною.

🔹Трансляція розпочнеться о 15:00 на офіційних каналах:

➡️Фейсбук https://www.facebook.com/mva.gov.ua

➡️Ютуб-каналі https://www.youtube.com/@mva_gov_ua

Тому всіх, кого цікавить тема запровадження в Україні офісів ветеранського сервісу та помічників ветерана, прохання залишати у коментарях свої запитання до початку та під час ефіру, аби була можливість знайти відповіді на них спеціально для вас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано