A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 26.07.2023 16:10
Кількість переглядів: 236

Фото без опису26 липня 2023 року у приміщенні селищної ради відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому були розглянуті питання:

1. Про план заходів з організації роботи щодо складання проєкту бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2024 рік.

2. Про надання дозволу на проведення масового заходу в період дії воєнного стану на території смт Березнегувате Баштанського району Миколаївської області.

3. Про надання дозволу на проведення масового заходу в період дії воєнного стану на території Березнегуватського ліцею.

4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 09 липня 2021 року №142 «Про утворення комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті Березнегуватської селищної ради та затвердження Положення про неї».

5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 04 вересня 2020 року №75 «Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та затвердження Положення про неї».

6. Про зарахування на квартирний облік для потребуючих поліпшення житлових умов та соціальний квартирний облік.

7. Про зняття з квартирного обліку.

8. Про надання дозволу матері Бобок Ірині Іванівні на вчинення дій щодо розірвання договору оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва від імені неповнолітнього Миронова Руслана Сергійовича.

9. Про надання дозволу матері Бобок Ірині Іванівні на вчинення дій щодо укладення договору оренди земельних ділянок на ім’я неповнолітнього Миронова Руслана Сергійовича.

10. Про надання дозволу матері Мальчиковій Оксані Олександрівні на подачу документів від імені неповнолітнього сина.

11. Про присвоєння адреси нежитловій будівлі.

12. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мурахівської сільської ради від 25 серпня 2015 року №21 «Про затвердження назв вулиць і нумерації будинків населених пунктів Мурахівської сільської ради».

13. Про внесення змін до складу комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 18.05.2023 № 78.

Фото без опису

Заслухавши інформації із зазначених питань та в результаті обговорення прийняті відповідні рішення виконавчого комітету селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано