A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Серце віддаю дітям!»

Дата: 09.08.2023 13:46
Кількість переглядів: 350

       Насамперед на думку спадають слова В. Сухомлинського, а саме «Життя віддаю дітям!» Це досить давній вислів, але дієвий, з якою любов’ю ми відносимось до дитини, так в майбутньому вона віддячує батькам. Головне не боятись показувати дітям свою любов. Не завжди батьки приділяють увагу своїм дітям відхрещуючись зайнятістю, а ще краще «не чіпай мене, на телефон та пограйся», тоді і дитина зайнята, і батькам комфортно, але діти виростають і проблеми збільшуються, підлітки починають порушувати законодавство (бродяжать, жебракують, скоюють злочини). Для того, щоб це не допустити та трішки психологічно розвантажити дітей та їх батьків, працівниками служби у справах дітей було організовано зустріч з психологами. Адже на сьогодні війна триває і діти, і батьки мають щоденні стреси, тому допомога спеціалістів не зашкодить нікому.

       Однією з організацій, метою якої є надання невідкладної психологічної, медичної  допомоги багатодітним, опікунським, прийомним родинам, сім’ям, які потрапили у складні життєві обставини, нужденним та всім категоріям, які постраждали внаслідок агресії росії є «Medical Teahis International»,  яка надає послуги для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні.

        Ця організація працює в Миколаївській, Херсонській областях та зарекомендувала себе з позитивної сторони.

       До вирішення дитячих проблем «Medical Teahis International»  залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей, пропонуючи перевірені й ефективні рішення, стимулюючи законодавчі зміни. Фонд надає допомогу дітям регіонам, які потерпали від російської агресії, дітям з деокупованих територій та дітям з територій, де і надалі ведуться бойові дії.

        07 серпня  2023 року   психологи Яна та Катерина з  організації «Medical Teahis International» спільно з працівниками служби у справах дітей  Березнегуватської селищної ради зібрали дві окремі  групи дітей та батьків  для проведення психологічних тренінгів. Психологи  задіяли свою методику малювання та ліплення для проведення заходу. Тренінги були цікавими та змістовними, діти спілкувались один з одним, вчились налагоджувати зв'язок між собою та шукати спільно вихід. Зараз вкрай необхідне дитяче спілкування, так як певний час діти могли спілкуватись лише дистанційно. Фахівці проводили цікаві різноманітні ігри  для дітей та  батьків.

       Всі учасники  тренінгів були задоволенні і отримали море позитивних емоцій, погодившись на повторні зустрічі.

       Висловлюємо слова щирої вдячності за вкрай необхідну психологічну допомогу, дякуємо менеджеру організації «Medical Teahis International» Сергію та психологам: Яні та Катерині, які не давали сумувати нашим учасникам заходу, а також всій команді цієї організації. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте спокій, рівновагу, віру в себе і даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги. Дякуємо від щирого серця за розуміння, за добросердечність, чуйність, щирість, підтримку! Приємно знати, що такі люди є поруч.

      В свою чергу, від щирого серця бажаємо організаторам «Medical Teahis International» процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано