A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Пленарне засідання селишної ради

Дата: 11.08.2023 09:35
Кількість переглядів: 148

Фото без опису10 серпня 2023 року відбулася тридцять третя сесія селищної ради восьмого скликання.

До порядку денного пленарного засідання було включено 36 питань. Пленарному засіданню передувало спільне засідання постійних комісій селищної ради, на якому було детально обговорено всі питання (крім земельних питань, які були розглянуті на профільній постійній комісії). Тож на пленарному засіданні депутати працювали оперативно і швидко. Загалом розглянули 17 питань порядку денного, а саме:

  1. Про внесення змін до селищної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 6.
  2. Про встановлення податкових пільг зі сплати земельного податку за земельні ділянки не придатні для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами на території Березнегуватської селищної ради.
  3. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2020-2023 роки, затвердженого рішенням селищної ради від 30 червня 2020 року № 5 (зі змінами).
  4. Про внесення змін до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Березнегуватської селищної ради на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 07 вересня 2021 року № 3.
  5. Про схвалення проєкту договору про співробітництво Новобузької міської ради та Березнегуватської селищної ради.
  6. Про затвердження Програми збереження архівних фондів та розвитку архівної справи Березнегуватської селищної ради на 2023 рік.
  7. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  8. Про створення піклувальної ради Березнегуватського ліцею Березнегуватської селищної ради Миколаївської області та затвердження Положення про неї.
  9. Про надання згоди на безоплатну передачу окремого індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.
  10.  Про звернення до Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти щодо погодження виключення з базової мережі закладів культури Червоноярського сільського клубу Березнегуватської селищної ради.
  11.  Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із Державного підприємства «Дослідне господарство «Реконструкція» Селекційно-генетичного інституту – Національного центру насіннєзнавства та сортовивчення до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.
  12.  Про внесення змін до рішення селищної ради від 18 жовтня 2021 року № 10 «Про зміну назви Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області та її виконавчих органів».
  13.  Про присвоєння чергових рангів старостам старостинських округів Березнегуватської селищної ради.
  14.  Про дострокове розірвання договорів оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради, укладених між Березнегуватською селищною радою та Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Одеса) без проведення аукціону.
  15.  Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна, укладеного між Березнегуватською селищною радою та Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Одеса) без проведення аукціону.
  16.  Про внесення змін до Переліків першого та другого типу об’єктів комунальної власності Березнегуватської селищної ради, що підлягають передачі в оренду та викладення їх в новій редакції.

Останнє питання, яке розглянули депутати, «Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Скорого Миколи» стосувалося визначення меж сіл Кавказ та Новоросійське та передачі земельних ділянок в оренду для ведення городництва в межах цих населених пунктів. Тут думки депутатів розділилися. Врешті решт даний депутатський запит не було підтримано.

Фото без опису

 На цьому селищний голова Бойко Сергій закрив тридцять третю сесію селищної ради у зв’язку із відсутністю необхідної кількості депутатів для прийняття рішень. Питання, які були включені до порядку денного пленарного засідання, але не були розглянуті, будуть перенесені на наступне засідання ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано