A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність

Дата: 16.08.2023 14:42
Кількість переглядів: 91

 Днями, під головуванням селищного голови Сергія Бойка, відбулась тридцять четверта позачергова сесія селищної ради восьмого скликання, передувало якій спільне засідання постійних комісій селищної ради.

Фото без опису

Участь у роботі взяли депутати Сергій Бєлокопитов, Олександр Ватюк, Вікторія Доценко, Володимир Доценко, Олександр Зарецький, Андрій Ізбаш, Олена Кордик, Валерій Манжос, Сергій Масюткін, Тетяна Мальчикова, Марина Поліщук, Микола Скорий, Віта Хохлова, Світлана Юрченко.

 Бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов'язок та відповідальність, а під час війни – це також відповідальність перед самим собою як громадянином України, який зобов'язаний на своєму місці робити все можливе, щоб наблизити нашу перемогу. Голосувати чи ні – це право депутатів, а от бути присутнім на засіданнях і відвідувати їх – обов’язок представників депутатського корпусу перед своїми виборцями. 

Лише два питання на порядку денному були цього разу на спільному засіданні постійних комісій селищної ради

В першому йдеться про передачу Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області функцій замовника з будівництва (це стосовно будівництва Березнегуватського ліцею).

Друге  - розгляд листа директора КНП «Березнегуватська центральна районна лікарня Березнегуватської селищної ради» Вікторії Самойлової стосовно  капітального ремонту укриття. Було рекомендовано директору КНП «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради Самойловій Вікторії виготовити проєктно-кошторисну документацію на проведення капітального ремонту приміщення ПРУ.    

      Під час сесійного засідання депутати одноголосно підтримали депутатський запит Сергія Бєлокопитова щодо відновлення електропостачання мешканцям селища Березнегувате (станція).  Справа в тому, що з квітня 2022 року мешканці двох вулиць залишились без електропостачання, яке забезпечувалось з Херсонщини. Наразі, щоб підключитися до Миколаївобленерго потрібні значні кошти, яких у людей, які постраждали від дій агресора, немає, тому і просять депутатів допомогти.

Фото без опису

     Після розгляду двох питань порядку денного селищний голова Бойко Сергій оголосив перерву в роботі сесії до 22 серпня 2023 року, в зв’язку із відсутністю кворуму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано