A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У КОЖНІЙ ДИТИНІ СОНЦЕ

Дата: 29.08.2023 13:49
Кількість переглядів: 147

Фото без опису26 серпня 2023 року  волонтери релігійної організації  «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА ПОМІСНОЇ ЦЕРКВИ ХРИСТА М. ОДЕСА» провели розважальну  ігрову програму для дітей молодшого та  старшого шкільного віку. Програма включала в себе спортивні ігри, естафети, конкурси та просто танці. Дітлахи об’єднавшись у команди  спільно вирішували прості та ускладненні завдання, радились як назвати команду, яку кричалку придумати для своїх команд та обирали капітанів команд.

Організатори заходу розробили свою програму так, щоб дітям було весело і, щоб вони могли поспілкуватись один з одним. Ведучі свята були переодягненні  у Голівудських зірок та героїв кінофільмів і мультфільмів. Саме це і сподобалось школярам.

Дорослі також не залишились осторонь і приймали активну участь у змаганнях нарівні зі своїми дітьми.

Учасники заходу були  дуже задоволені іграми та конкурсами, а головне діти зустрілись один з одним, поспілкувались, спільно приймали рішення і просто веселились.

Захід пройшов у піднятій, веселій, рухливій обстановці, сповненій позитивними емоціями і дитячими посмішками.

У кінці програми кожен учасник отримав подарунок та з піднятим настроєм пішов додому.

Батьки висловлювали слова вдячності нашим організаторам, які провели супер програму: Олексію, Сергію, Роману, Руслану, Тетяні, Валентині, Ірині та запрошували їх ще приїжджати до нас в громаду.

Від імені батьків, селищної ради та всієї  Березнегуватської громади висловлюємо слова щирої вдячності усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість, вдячність за проведений життєрадісний  захід та подарунки. 

Ви є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я. Милосердя – чи не найблагородніша із людських чеснот. Вона проросла у ваших серцях і ви повсякчас пробуджуєте її в інших.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо  Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано