Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання тридцять сьомої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 09 листопада 2023 року (питання 1-30)

Дата: 10.11.2023 15:59
Кількість переглядів: 51

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

1. Про затвердження селищної Програми підтримки Збройних Сил України на 2023-2024 роки.

Прийнято

Завантажити

2. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин на території Березнегуватської селищної ради на 2023-2026 роки.

Прийнято

Завантажити

3. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення тимчасової споруди для життєзабезпечення населення «Пункт здоров᾽я» із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

5. Про затвердження переліку інститутів громадянського суспільства, визначених переможцями конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі.

Прийнято

Завантажити

6. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Прийнято

Завантажити

7. Про затвердження селищної Програми розвитку вторинної медичної допомоги на 2024-2027 роки.

Прийнято

Завантажити

8. Про затвердження селищної Програми підтримки Трудового архіву Березнегуватської селищної ради на 2024-2027 роки.

Прийнято

Завантажити

9. Про встановлення податкових пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

10. Про внесення змін до рішення селищної ради від 10 серпня 2023 року №2 «Про встановлення податкових пільг зі сплати земельного та єдиного податку за земельні ділянки, не придатні для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами на території Березнегуватської селищної ради».

Прийнято

Завантажити

11. Про внесення змін до селищної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 6.

Прийнято

Завантажити

12. Про створення експертної комісії з призначення стипендій обдарованій учнівській молоді на території Березнегуватської селищної ради та затвердження її складу.

Прийнято

Завантажити

13. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради гуманітарної допомоги – транспортного засобу (шкільний автобус, марка Mercedes Sprinter, VIN W1V5MD3Z3RP613884).

Прийнято

Завантажити

14. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради гуманітарної допомоги – транспортного засобу (шкільний автобус, марка Mercedes Sprinter, VIN W1V907657PP534300).

Прийнято

Завантажити

15. Про звернення щодо передачі у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

16. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

17. Про погодження преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

18. Про погодження преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

19. Про передачу в господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Послуги-2» індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

Прийнято

Завантажити

20. Про Звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Міністерства у справах ветеранів України щодо присвоєння Єжелову Олександру Анатолійовичу статусу учасника бойових дій (посмертно).

Прийнято

Завантажити

21. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Доценко Вікторії щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів.

Прийнято

Завантажити

22. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Доценко Вікторії щодо недопущення підняття ліміту допустимого обсягу землі у власність однієї особи.

Прийнято

Завантажити

23. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Бойкової Людмили.

Прийнято

Завантажити

24. Про надання дозволу СТОВ «Згода» на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під нежитловими об’єктами для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Нововолодимирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

25. Про внесення змін до рішення Любомирівської сільської ради від 10 березня 2017 року № 12 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянину Дубовенко Є.О.».

Прийнято

Завантажити

26. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 травня 2023 року № 16 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

27. Про поновлення договору оренди землі терміном на 7 (сім) років громадянину України Лєщуку Валентину Васильовичу земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту). НЕ ПРИЙНЯТО

Не прийнято

Завантажити

28. Про розірвання договору оренди землі укладеного між Березнегуватською селищною радою та громадянкою України Кучеренко Катериною Григорівною.

Прийнято

Завантажити

29. Про розірвання договорів оренди землі, укладених між Березнегуватською районною державною адміністрацією та приватно-орендним сільськогосподарським підприємством «Енергія».

Прийнято

Завантажити

30. Про припинення дії договору оренди землі шляхом його розірвання за взаємною згодою сторін, укладеного між Мурахівською сільською радою та громадянкою Степаненко Яною Артурівною.

Прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано