Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання тридцять сьомої сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 09 листопада 2023 року (питання 31-45)

Дата: 10.11.2023 17:01
Кількість переглядів: 46

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю „лайфселл’’ для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій із земель комунальної власності, розташованої за адресою: село Маліївка вул. ім. В. М. Філоненко Баштанський район Миколаївська область.

Прийнято

Завантажити

32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Бойку Валерію Анатолійовичу, Бойко Тетяні Миколаївні, Бойко Валерії Валеріївні, Бойку Артуру Валерійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Кавказ вул. Надольного, 21 в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

33. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Бондар Вікторії Миколаївні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності (не витребувані земельні частки (паї)) в межах території Любомирівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років громадянці Великій Любові Володимирівні для сінокосіння і випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах с. Веселе).

Прийнято

Завантажити

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України: Черепановій Яні Євгеніївні із земель житлової та громадської забудови В.02.01 - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою: Миколаївська область, Баштанський район, Березнегуватська селищна рада, Любомирівський старостинський округ, с. Любомирівка, пров. Незалежності, 7.

Прийнято

Завантажити

37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гордієнко Оксані Борисівні у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Кулик Анні Валентинівні та Сімаку Сергію Сергійовичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебували у постійному користуванні громадянина України Кулика Валентина Петровича, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам України Кулик Людмилі Анатоліївні та Кулику Валентину Валентиновичу для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають у постійному користуванні громадянина України Кулика Валентина Валентиновича, в межах території Березнегуватської селищної Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

40. Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства із земель постійного користування в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

41. Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

42. Про надання дозволу громадянам України Бондар Вікторії Миколаївні, Наумчуку Євгенію Сергійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

43. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

44. Про надання дозволу громадянам України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

Не прийнято

Завантажити

45. Про поновлення договору оренди землі з фермерським господарством «Віктан».

Не прийнято

Завантажити


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано