A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Спільне засідання постійних комісій та сесія селищної ради

Дата: 14.11.2023 08:23
Кількість переглядів: 181

Фото без опису9 листопада 2023 року відбулася тридцять сьома сесія селищної ради восьмого скликання. Участь в пленарному засіданні взяли 17 депутатів селищної ради.

До порядку денного пленарного засідання було включено 50 питань. Пленарному засіданню передувало спільне засідання постійних комісій селищної ради, на якому було детально обговорено всі питання (крім земельних питань, які були розглянуті на профільній постійній комісії). Тож на пленарному засіданні депутати працювали оперативно і швидко. Загалом  розглянули 45 питань порядку денного, а саме:

1. Про затвердження селищної Програми підтримки Збройних Сил України на 2023-2024 роки.

2. Про затвердження  Програми розвитку земельних відносин на території Березнегуватської селищної ради на 2023-2026 роки.

3. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

4. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення тимчасової споруди для життєзабезпечення населення «Пункт здоров᾽я» із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах села Новосевастополь Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області.

5. Про затвердження переліку інститутів громадянського суспільства, визначених переможцями конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі.

6. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2023 рік.

7. Про затвердження селищної Програми розвитку вторинної медичної допомоги на 2024-2027 роки.

8. Про затвердження селищної Програми підтримки Трудового архіву Березнегуватської селищної ради на 2024-2027 роки.

9. Про встановлення податкових пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Березнегуватської селищної ради.

10. Про  внесення змін до рішення селищної ради від 10 серпня 2023 року №2 «Про встановлення податкових пільг зі сплати земельного та єдиного податку за земельні ділянки, не придатні для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами  на території Березнегуватської селищної ради».

11. Про внесення змін до селищної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 6.

12. Про створення експертної комісії з призначення стипендій обдарованій учнівській молоді на території Березнегуватської селищної ради та затвердження її складу.

13. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради гуманітарної допомоги – транспортного засобу (шкільний автобус, марка Mercedes Sprinter, VIN W1V5MD3Z3RP613884).

14. Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради гуманітарної допомоги – транспортного засобу (шкільний автобус, марка Mercedes Sprinter, VIN W1V907657PP534300).

15. Про звернення щодо передачі у комунальну власність територіальної громади Березнегуватської селищної ради майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області.

16. Про внесення змін до структури та штатної чисельності Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради.

17. Про погодження преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватська центральна районна лікарня» Березнегуватської селищної ради.

18. Про погодження преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Березнегуватський центр медико-санітарної допомоги» Березнегуватської селищної ради.

19. Про передачу в господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Послуги-2» індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

20. Про  Звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання до Міністерства у справах ветеранів України щодо присвоєння Єжелову Олександру Анатолійовичу статусу учасника бойових дій (посмертно).

21. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Доценко Вікторії щодо недопущення вилучення коштів місцевих бюджетів.

22. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Доценко Вікторії щодо недопущення підняття ліміту допустимого обсягу землі у власність однієї особи.

23. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Бойкової Людмили.

Також депутати  розглянули 22 земельних питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано