A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ЮНІСЕФ для дітей!

Дата: 15.11.2023 16:33
Кількість переглядів: 108

        У цей нелегкий час для України весь світ єднається у відчайдушній боротьбі проти агресора. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

        Однією із організацій, метою якої є надання невідкладної допомоги багатодітним, опікунським, прийомним родинам, сім’ям, які потрапили у складні життєві обставини, та  нужденним, які постраждали внаслідок агресії росії  є проект «Комплексного реагування на надзвичайні ситуації в Одеській та Миколаївській області для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні», за фінансової підтримки Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ.

       ЮНІСЕФ є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей, який працює у понад 190 країнах і територіях світу заради захисту й підтримки дітей з моменту їх народження і до початку дорослого життя. До вирішення дитячих проблем ЮНІСЕФ залучає найширше коло тих, хто може і повинен подбати про майбутнє нових поколінь, активно співпрацюючи з урядами і науковими установами, бізнесом і громадськими організаціями, лікарнями і навчальними закладами, інформуючи про проблеми дітей.

        Завдяки співпраці структурних підрозділів Березнегуватської селищної ради з благодійними організаціями, надійними партнерами та спонсорами, наша громада вкотре має можливість підтримувати у складний час наших дітей.

       13 листопада 2023 року  представники з дитячого фонду у Миколаївській області спільно з працівниками служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради надали гуманітарну допомогу дітям, які потрапили у складні життєві обставини, та дітям, які є внутрішньо переміщеними у вигляді зимового одягу.  Допомогу отримали 19 родин, в яких виховується 40 дітей нашої громади.

        Висловлюємо слова щирої вдячності за вкрай необхідну гуманітарну допомогу.  Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги.

       Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя групі «Комплексного реагування на надзвичайні ситуації в Одеській та Миколаївській області для задоволення потреб дітей, батьків та опікунів, які постраждали від збройного конфлікту в Україні»,  за фінансової підтримки Дитячого Фонду ООН ЮНІСЕФ.

     

 

Начальник служби у справах дітей                                                     Світлана  ШВАЧКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано