A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Спільне засідання постійних комісій та сесія селищної ради

Дата: 21.12.2023 15:16
Кількість переглядів: 146

19 грудня 2023 року під головуванням селищного голови Сергія Бойка відбулася тридцять восьма сесія селищної ради восьмого скликання. Участь в пленарному засіданні взяли 15 депутатів селищної ради.

До порядку денного пленарного засідання було включено 35 питань. Пленарному засіданню передувало спільне засідання постійних комісій селищної ради, на якому було детально обговорено всі питання (крім земельних питань, які були розглянуті на профільній постійній комісії).

Начальник фінансового відділу селищної ради Слісаренко Ірина ознайомила присутніх та презентувала бюджет громади  на 2024 рік. В основу розрахунків бюджету громади покладено показники, визначені  Законом  України «Про Державний бюджет України на 2024 рік», з урахуванням норм діючого Податкового і Бюджетного кодексів, а також відповідно до прогнозних показників економічного і соціального розвитку громади. Після активного обговорення рішення було прийнято депутатами одноголосно. Загалом  розглянули 22 питання порядку денного, а саме:

1. Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Березнегуватської селищної ради на 2024-2027 роки.

2. Про внесення змін до Програми з благоустрою та санітарного стану Березнегуватської селищної ради на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 22 грудня 2021 року № 1.

3. Про внесення змін до Програми розвитку автомобільних доріг на території Березнегуватської селищної ради на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 29 жовтня 2021 року № 2.

4. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території Березнегуватської селищної ради на 2023-2026 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 09 листопада 2023 року № 2.

5. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад у формі делегування Новобузькій міській раді виконання завдань (повноважень) у галузі будівництва.

6. Про бюджет Березнегуватської селищної територіальної громади на 2024 рік.

7. Про проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки  на конкурсній основі у 2024 році.

8. Про встановлення податкових пільг із сплати земельного та єдиного податку за земельні ділянки не придатні для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами на території Березнегуватської селищної ради.

9. Про внесення змін до рішення селищної ради від 30 вересня 2020 року № 5 «Про затвердження Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого органу Березнегуватської селищної ради (із змінами).

10. Про внесення змін до Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 05 лютого 2021 року № 2.

11. Про внесення змін до Положення про призначення та виплату стипендій обдарованій учнівській молоді на території Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 02 грудня 2022 року № 20.

12. Про призначення та виплату стипендій обдарованій учнівській молоді на території Березнегуватської селищної ради.

13. Про план роботи Березнегуватської селищної ради на 2024 рік.

14. Про депутатський запит депутата Березнегуватської селищної ради восьмого скликання Доценко Вікторії щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.

15. Про встановлення меж адміністративно - територіальних одиниць в межах території Березнегуватської селищної ради.

 

Також депутати  розглянули 7 земельних питань.

Після розгляду 22 питань порядку денного селищний голова Бойко Сергій закрив сесію, в зв’язку із відсутністю кворуму.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано