Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Волонтери Волині для дітей громади!

Дата: 22.12.2023 14:45
Кількість переглядів: 302

        У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує. Саме Ваша волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

       У наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є.

        Надаючи допомогу, волонтери з Волині, церкви ХВЄ «Спасіння»  м. Ківерці та благодійний фонд «Надія для України» надає не просто матеріальні цінності, а дарує  радість  та надію на краще життя нашим дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування, дітям ВПО, дітям з обмеженими можливостями, багатодітним родинам.

        Нині, завдяки Вашій підтримці, у зоні можливих  бойових дій воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати! Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і наша нація українців.

        Світ тримається на небайдужих, чуйних людей, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти і надати підтримку.

       Завдяки співпраці структурних підрозділів Березнегуватської селищної ради з благодійними організаціями, надійними партнерами та спонсорами, наша громада вкотре має можливість підтримувати у складний час наших дітей.

       18 грудня 2023  року  від волонтерів Волині та фонду «Надія для України» надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових та гігієнічні наборів, а також пакунків та солодощів малюкам. Працівниками служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради дану допомогу роздано, а саме: продуктові набори отримали 54 родини, в яких виховується 143 дитини; гігієнічні набори отримали 40 родин, в яких виховується 100 дітей; пакунки з цукерками отримали 94 дитини.

       Висловлюємо слова щирої вдячності за вкрай необхідну гуманітарну допомогу. Хочемо, щоб Ви знали, що ми дуже цінуємо і шануємо Вас, Вашу працю, а також мудрість і досвід. Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і доров’я тих, хто потребує допомоги.

      Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя  благодійному фонду «Надія для України» та волонтерам з Волині і ХВЄ «Спасіння»  м. Ківерці.

 

Начальник Служби                                                             Світлана ШВАЧКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано