Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Прості слова, що підкорили слухачів🫂 🔊 Подкаст «Простими словами» від The Village Україна, де розповідають про ментальне здоров’я, увійшов до топ-подкастів України.

Дата: 29.12.2023 11:02
Кількість переглядів: 40

Фото без описуВсього слухачами 1️⃣9️⃣ епізодів подкасту за п’ять місяців стали майже 1 300 000 осіб, лише на YouTube – понад 700 000 переглядів. Звісно, цей показник вже перевершено, адже прослуховування зростають щодня.
📻 Епізоди подкасту доступні на усіх подкаст платформах. За посиланнями зібрані всі інтерв’ю:
▫️ Apple Podcasts - https://apple.co/46thgDn
▫️ Google Podcasts - https://bit.ly/48uZAbF
▫️ SoundCloud - https://bit.ly/3RFVJln
▫️ Spotify - https://spoti.fi/4aCGu50
▫️ YouTube - https://www.youtube.com/@user-prostymyslovamy
📑 Текстові версії розмов опубліковані на сайті https://www.village.com.ua
У трійці лідерів вподобань аудиторії – записи з першою леді Оленою Зеленською, психотерапевтом, директором Навчально-наукового інституту психічного здоров’я Олегом Чабаном та нейробіологом, професором Стенфордського університету Робертом Сапольскі.
Гості подкасту – відомі вітчизняні експерти та вчені зі світовим ім’ям.
💬«Прийнято вважати, що людей цікавлять лише новини про скандали та гроші. Виявляється, це не завжди та й не зовсім так. Це точно не про українців. Ми всі змінились. Стали більше думати та піклуватися про тих, хто поруч, про себе. Ми стали шукати, як робити це якнайкраще. Тому й такий відгук в серцях та свідомості сотень тисяч людей від подкасту про ментальне здоров’я», - впевнена керівниця Координаційний центр КМУ / Mental Health UA, голова ГО «Безбар'єрність» Оксана Збітнєва.
🎙 В інтерв’ю ведучим подкасту – клінічній психологині Софії Терлез та журналісту і письменнику, амбасадору Всеукраїнської програми ментального здоров’я Марку Лівіну – гості розповідали не тільки про ментальне здоров’я, а й про життя у всіх його проявах: як відновити сили, як пережити горе, позбутися стресу, як жити та бути щасливим попри всі негаразди.
❗️Майже півтора мільйона за п’ять місяців. Цей результат немов знак якості – рекомендовано до прослуховування.
У другій половині січня подкаст відновить свою роботу.
ℹ️ Спеціальний сезон подкасту «Простими словами» від The Village Україна виходив у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативою першої леді Олена Зеленська.
Перший сезон проєкту реалізовано за підтримки World Health Organization (WHO), другий – за підтримки компанії Visa, учасниці спільноти «Бізнес без бар'єрів». Спеціальний сезон створено у співпраці з Координаційний центр КМУ та ГО «Безбар'єрність».
#тияк 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано