Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Чемпіон України з боксу Ельмір Набієв став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині

Дата: 10.01.2024 13:39
Кількість переглядів: 63

Майстер спорту України міжнародного класу з боксу, бронзовий призер Чемпіонату Європи 2022 року, Чемпіон України 2023 року Elmir Nabiev став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Миколаївщині.

Фото без опису

«Для мене це честь стати амбасадором Миколаївських спортивних шкільних ліг. Цей проєкт допоможе дітям стати сильнішими, активнішими та впевненішими. Я вірю, що ми переможемо», - зазначив у відеозверненні Ельмір Набієв.

«Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» - це змагання серед учнів України під гаслом «Пліч-о-пліч. Разом переможемо». Цього року проєкт реалізовуватимуть у 20 областях України, серед яких і Миколаївська область.

Команди змагатимуться у таких видах спорту: черлідинг, футзал, баскетбол, спортивне орієнтування, волейбол.

✔️Проведення шкільних ліг дозволить збільшити чисельність учнів, які матимуть доступ до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Приєднуйся до наймасштабніших учнівських змагань країни. Зареєструватися можна до 1 лютого 2024 року тут👉🏼https://scl.gov.ua/

Зазначимо, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано