A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Волонтери Червоного Хреста для дітей громади!

Дата: 23.01.2024 13:30
Кількість переглядів: 111

      Сьогодні наша країна перебуває у надскладній ситуації. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує, а саме волонтерська активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє.

       17 січня 2024 року спеціалісти служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради, медичний працівник КНП «ЦПМСД Березнегуватської селищної ради» та волонтери аварійно-рятувальної служби Червоного Хреста: Сергій Березін і Євгеній Чупина відвезли та влаштували дитину, позбавлену батьківського піклування, яка є дитиною з інвалідністю до Зіньківського дитячого будинку - інтернату імені О.В. Синяговського, що розташований у Полтавській області.

       Хлопчик певний час знаходився у Миколаївській обласній дитячий лікарні і потребував вміщення у спеціальний заклад соціального захисту для подальшого цілодобового перебування, отримання усіх необхідних соціальних послуг та необхідний догляд спеціалістів. Саме таким і став Зіньківський дитячий будинок-інтернат до якого і вмістили дитину.

       Від імені Березнегуватської селищної ради, Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради хочемо подякувати усім волонтерам та посадовцям, які долучились до цієї справи, дякуємо керівникові підприємства об’єднання громадян «Аварійно-рятувальна служба Червоного Хреста» Аркадію Дабагяну, який не був байдужим до долі хлопчика і не став осторонь, а допоміг з надання транспорту і палива для перевезення дитини до закладу! Окремо висловлюємо подяку волонтерам аварійно-рятувальної служби Червоного Хреста: Сергію і Євгенію, які відразу підключились до цієї справи та допомагали у перевезенні дитини  нашої громади!

        Хочемо, щоб Ви знали, що ми дуже цінуємо і шануємо Вас, Вашу працю, а також мудрість і досвід.

        Дуже приємно працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я тих, хто потребує допомоги.

       Бажаємо процвітання, добра, благополуччя, гармонії і щастя  підприємству об’єднання громадян «Аварійно-рятувальна служба Червоного Хреста».

 

Начальник служби                                                              Світлана ШВАЧКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано