A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

26 січня о 12:00 в Києві відбудеться офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

Дата: 26.01.2024 10:42
Кількість переглядів: 92

Ініціативу реалізує проєкт міжнародної технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), який виконується в Україні Alinea International та фінансується Урядом Канади на запит Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Під час події планується підписання Меморандуму про співпрацю, обговорення планів та пріоритетів секторальної підтримки громад, а також передбачена сесія питань та відповідей.

Участь у заході візьмуть представники Міністерства відновлення України, Посольства Канади в Україні, команда експертів CLIR, а також лідери місцевого самоврядування 19 відібраних громад із 7 областей України. 

Запрошуємо до перегляду Facebook та YouTube-трансляцій заходу представників місцевого самоврядування, проєктів МТД в Україні, профільних експертів, журналістів та усіх, хто цікавиться темою відновлення України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано