A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 25.01.2024 16:07
Кількість переглядів: 82

Фото без опису      24 січня 2024 року о 10.00 відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, до порядку денного засідання було включено 7 питань. Члени виконавчого комітету схвалили проєкти рішень Березнегуватської селищної ради:

  1. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про встановлення податкових пільг зі сплати земельного та єдиного податку за земельні ділянки, непридатні для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами на території Березнегуватської селищної ради».
  2. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про утворення конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу реалізації програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість, для надання фінансової підтримки на конкурсній основі».
  3. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради внеску в натуральній формі – колісного екскаватора-навантажувача Cukurova 888».
  4. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради внеску в натуральній формі  – станції автоматичного управління AQUA-IDM-TPS тип 1.S.1D 2,2 кВт з перетворювачем частоти 3,0 кВт до насосу 2,2 кВт».
  5. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради тимчасової споруди для життєзабезпечення жителів громади».
  6. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про    пропозиції щодо перейменування назв сіл Березнегуватської селищної ради».
  7. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про перейменування назв вулиць, провулків населених пунктів Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано