A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Березнегуватська громада підписала Меморандум про співпрацю в рамках ініціативи "Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)"

Дата: 29.01.2024 10:59
Кількість переглядів: 84

Фото без опису26 січня о 12:00 в Києві відбувся офіційний запуск ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад (CLIR)” - ініціативи з підтримки територіальних громад у сталому, інклюзивному, соціальному та економічному відновленні.

Ініціативу реалізує проєкт міжнародної технічної допомоги “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe), який виконується в Україні Alinea International та фінансується Урядом Канади на запит Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Під час події був підписаний Меморандум про співпрацю з Березнегуватською селищною територіальною громадою, однією з 19 відібраних громад із 7 областей України.

Також були обговорені плани та пріоритети секторальної підтримки громад, а також передбачена сесія питань та відповідей.

Участь у заході взяли представники Міністерства відновлення України, Посольства Канади в Україні, команда експертів CLIR, а також лідери місцевого самоврядування. Від Березнегуватської селищної ради взяли участь Сергій Бойко,  селищний голова та Альона Кузнецова, начальник відділу з питань соціально-економічного, агропромислового розвитку, інвестицій та трудових відносин селищної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано