Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ГРАНТОВІ КОШТИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ суб’єктів малого і середнього підприємництва у громаді

Дата: 06.02.2024 11:12
Кількість переглядів: 41

         Агенція регіонального розвитку Миколаївської області розпочинає Програму грантової підтримки місцевого бізнесу.

     За допомогою цього інструменту  планується посилити спроможність місцевого бізнесу, знайти можливість відновлення постраждалим підприємствам внаслідок бойових дій, допомогти зацікавленим у впровадженні нових технологій та пошуку нових ринків.

     На першому  етапі  проводиться  дослідження стану та потреб бізнесу у територіальних громадах Миколаївщини. Вибір подальшої траєкторії співпраці Агенції з місцевим бізнесом відбудеться на підставі проходження наданої анкети.

Просимо вас заповнити анкету у гугл-формі, що допоможе  Агенції  більш  детально розібратися у поточних можливостях  представників бізнесу до відновлення та розвитку.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfscmdnQXckMxlZyYmywML2dJ5A3TpssyDN42zZt0KgmRXEzA/viewform

 

Команда Агенції регіонального розвитку Миколаївської області готова допомагати із пошуком підходящої грантової програми та заповненням грантових заявок, відповідно до вимог донорів. Наша спільна робота допоможе області більш впевнено та ефективно відновлюватися. Після проходження анкетування   назначаються індивідуальні консультаціі.

  Залучення грантових коштів від міжнародних донорів допоможе бізнесу зменшити збитки завдані повномасштабним вторгненням  та вийти на нові ринки збуту готової продукції.

  За довідками звертатись до  фахівця  із залучення інвестицій  Агенції регіонального розвитку Миколаївської області - Ольга Ніколаєвич  nikolaievychHYPERLINK "mailto:nikolaievych@agency.mk.ua"@HYPERLINK "mailto:nikolaievych@agency.mk.ua"agencyHYPERLINK "mailto:nikolaievych@agency.mk.ua".HYPERLINK "mailto:nikolaievych@agency.mk.ua"mkHYPERLINK "mailto:nikolaievych@agency.mk.ua".HYPERLINK "mailto:nikolaievych@agency.mk.ua"ua   0631490920.

 

 

Відділ соціально-економічного, агропромислового

розвитку, інвестицій  та  трудових  відносин

Березнегуватської  селищної  ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано