A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

РЕЙД «ДІТИ ВУЛИЦІ»

Дата: 12.02.2024 11:04
Кількість переглядів: 73

       З метою попередження дитячої бездоглядності та безпритульності, попередження правопорушень серед неповнолітніх, створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї,  09 лютого 2024 року працівниками Служби у справах дітей Березнегуватської селищної ради Світланою ШВАЧКО та Наталією ЧАБАНЕНКО спільно з інспектором ювенальної превенції сектору превенції  Баштанського РВП ГУНП в Миколаївській області лейтенантом поліції Інною ФЕНДИЧ проведено профілактичний рей «Діти вулиці» у сім’ях, що проживають на території  смт Березнегувате та  с. Висунськ.

       У ході проведення рейду здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання  9 сімей, в яких виховується 32 дитини, які перебувають на обліку в Службі, як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах, а також сімей опікунів.

       За результатами рейдового заходу складено відповідні акти. Із законними представниками дітей проведено роз’яснювальна-профілактичну роботу щодо виконання належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, здійснення належного контролю за місцем перебування їх дітей у вечірній час, недопущення вживання алкогольних напоїв.

       Стосовно трьох матерів інспектором складено протоколи про правопорушення про неналежне виконання батьківських обов’язків по відношенню до дітей і на двох громадянок складено протоколи про попередження.

 

 

 

Начальник  служби                                                             Світлана  ШВАЧКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано