Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Ф.М.Кузьменка на вулицю Дмитра Петренка в селі Біла Криниці на території Березнегуватської селищної ради

Дата: 25.03.2024 10:54
Кількість переглядів: 27

Організатор громадського обговорення - Березнегуватська селищна рада.

Мета проведення громадського обговорення: забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності Березнегуватської селищної ради, вивчення думки громади щодо перейменування об’єктів топоніміки на території Березнегуватської селищної ради (на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», перейменування назв, які пов’язані з російською імперською політикою та які не відповідають стандартам державної мови).

Об’єкт топоніміки на території Березнегуватської селищної ради, який пропонується перейменувати:

- по Мурахівському старостинському округу: в  селі Біла Криниця вулицю Ф.М.Кузьменка на вулицю Дмитра Петренка.

Суб’єкти, що вносять пропозиції щодо присвоєння назв  (найменувань): селищна рада, селищний голова, громадські організації, жителі Березнегуватської селищної ради, які є громадянами України.

Строк проведення заходів з громадського обговорення:

Громадське обговорення проводиться у формі письмових пропозицій, надання  назви з обгрунтуванням запропонованого варіанту з дня оприлюднення (25 березня- на сайті селищної ради) зазначеного інформаційного повідомлення протягом 30 календарних днів до 25 квітня 2024 року включно.

Анонімні, необґрунтовані пропозиції та зауваження не розглядаються.

Пропозиції (зауваження) можуть бути надіслані на поштову адресу, електронною поштою або надані особисто до відділу архітектури, містобудування, інфраструктури, житлово – комунального господарства  та комунальної власності Березнегуватської селищної ради. Зразки заповнення  необхідних документів (клопотання, пояснювальна записка, інформаційна довідка) можна отримати у відповідальної особи - секретаря робочої групи з питань найменування (перейменування) вулиць та інших об’єктів топоніміки на території Березнегуватської селищної ради Ірини Шишківської.

Місцезнаходження, поштова та електронна адреса організатора громадського обговорення:

Адреса не вказується в цілях безпеки.

Електронна пошта berezenslrada@meta.ua.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 30 квітня 2024 року включно на офіційному сайті Березнегуватської селищної ради та в інших засобах масової інформації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано