Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

⚽️Спортивні баталії у Первомайську: Ліцей «Ерудит» визнаний переможець у футзалі

Дата: 25.03.2024 08:40
Кількість переглядів: 13

Фото без опису22 березня, на базі ліцею «Ерудит» у Первомайську сталася подія, яка запалила серця всіх, хто вірить у силу спорту та єднання. Так, відбулося відкриття другого територіального етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» із футзалу.

Це був не лише спортивний захід, але й символ вшанування пам'яті тих, хто віддав своє життя за вільну та незалежну Україну. Початок відкриття змагань був засвідчений хвилиною мовчання на честь загиблих героїв, які захищали нашу Батьківщину.

З вітальним словом до присутніх звернувся очільник громади Олег Демченко.

💬«Дякую нашим славним воїнам Збройних Сил України за можливість проведення таких спортивних змагань в громаді, за спокій, який вони забезпечують нам та відвагу, що проявляють кожного дня в боротьбі з ворогом», - зазначив він.

Міський голова побажав юним спортсменам гарної гри та досягти найкращих результатів. Також відзначив тренерів, що вкладають чимало сил у формування майбутніх зірок футболу. А батькам подякував за всебічну підтримку малечі в захопленні спортом.

🤝У завершальному акорді змагань, які збирали в собі піднесений дух конкуренції та спортивну майстерність, шість найкращих команд вийшли на поле боротьби: Первомайські гімназії № 1, № 5, № 9 та Первомайські ліцеї «Ерудит», «Лідер», «Престиж». З величезними амбіціями та наполегливістю вони змагалися за право назвати себе переможцями.

Так, у фінальному етапі ліцей «Ерудит» здобув 🥇перемогу, показавши вражаючу гру та відмінний результат. Гімназія № 9 посіла 🥈друге місце, а ліцей «Престиж» - 🥉третє.

Змагання із футзалу пройшли в дружній і теплій атмосфері. Усі учасники отримали величезне задоволення від гри та підтримки одне одного. Наостанок адміністрація ліцею, де відбувалися змагання, нагородила команди грамотами за активну участь та спортивні досягнення.

ℹ️Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» є дуже важливим для дітей, особливо в цей тяжкий для всіх час. Запровадження таких змагань - це один зі способів відволікти молодь від жахливих реалій сьогодення. Адже заняття спортом - це загартування характеру, дисципліни, здоров’я, соціалізації, покращення емоційного стану кожної дитини.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано