A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 17.04.2024 17:30
Кількість переглядів: 65

Фото без опису17 квітня 2024 року о 9.30 відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, до порядку денного засідання було включено 14 питань. Члени виконавчого комітету схвалили проєкти рішень Березнегуватської селищної ради:

1. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до селищної Програми «Питна вода» Березнегуватської селищної ради на 2021–2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 5».

2. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до Комплексної програми захисту прав дітей Березнегуватської селищної ради «Дитинство» на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від  18 листопада 2021 року №6».

3. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до Програми розвитку освіти на території Березнегуватської селищної ради на 2021 -2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 9 (із змінами)».

4. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2024 рік».

5. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 17 грудня 2020 року №20 (із змінами)».

6. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про схвалення проєкту договору про співробітництво Новобузької міської ради та Березнегуватської селищної ради».

7. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Березнегуватської селищної ради, що підлягають передачі в оренду та викладення Переліків в новій редакції».

8. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про відмову ТОВ «СГВП «БЕРЕЗНЕГУВАТЕ» у встановленні податкових пільг зі сплати єдиного податку за земельні ділянки».

9. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про відмову ТОВ «ПАЕК-ПІВДЕНЬ» у встановленні податкових пільг зі сплати єдиного податку за земельні ділянки».

10. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради».

11. Про схвалення проєкту рішення Березнегуватської селищної ради «Про надання згоди на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт Лепетиського ліцею Березнегуватської селищної ради, розташованого за адресою: Миколаївська область, Баштанський район, с. Лепетиха, вул. Шкільна, 2».

Також члени виконавчого комітету прийняли рішення: про зарахування на квартирний облік для потребуючих поліпшення житлових умов та соціальний квартирний облік та про присвоєння адрес житловим будинкам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано