Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Спільне засідання постійних комісій та сесія селищної ради

Дата: 19.04.2024 17:23
Кількість переглядів: 76

Фото без опису19 квітня 2024 року під головуванням селищного голови Сергія Бойка відбулася сорок третя позачергова сесія селищної ради восьмого скликання. Участь в пленарному засіданні взяли 17 депутатів селищної ради.

До порядку денного пленарного засідання було включено 43 питання. Пленарному засіданню передувало спільне засідання постійних комісій селищної ради, на якому було детально обговорено всі питання (крім земельних питань, які були розглянуті на профільній постійній комісії).

Загалом  розглянули 31 питання порядку денного, прийнято 29 рішень, а саме:

1. Про звіт голови постійної комісії селищної ради з питань земельних відносин, агропромислового комплексу, охорони природного середовища за 2023 рік.

2. Про внесення змін до селищної Програми «Питна вода» Березнегуватської селищної ради на 2021–2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 5.

3. Про внесення змін до Комплексної програми захисту прав дітей  Березнегуватської селищної ради «Дитинство» на 2022-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від  18 листопада 2021 року №6.

4. Про внесення змін до Програми розвитку освіти на території Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 9 (із змінами).

5. Про внесення змін до рішення селищної ради від 27 грудня 2023 року №1 «Про визнання департаменту містобудування, архітектури, капітального будівництва та супроводження проєктів розвитку Миколаївської обласної військової адміністрації замовником на розроблення проєктно-кошторисної документації на виконання будівельних робіт».

6. Про внесення змін до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2024 рік.

7. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Березнегуватської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 17 грудня 2020 року №20 (із змінами).

8. Про схвалення проєкту договору про співробітництво Новобузької міської ради та Березнегуватської селищної ради.

9. Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Березнегуватської селищної ради, що підлягають передачі в оренду та викладення Переліків в новій редакції.

10. Про відмову ТОВ «СГВП «БЕРЕЗНЕГУВАТЕ» у встановленні податкових пільг зі сплати єдиного податку за земельні ділянки.

11. Про відмову ТОВ «ПАЕК-ПІВДЕНЬ» у встановленні податкових пільг зі сплати єдиного податку за земельні ділянки.

12. Про надання згоди на безоплатну передачу індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

13. Про надання згоди на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт Лепетиського ліцею Березнегуватської селищної ради, розташованого за адресою: Миколаївська область, Баштанський район,            с. Лепетиха, вул. Шкільна, 2».

14. Про передачу в постійне користування відділу освіти, культури, молоді та спорту Березнегуватської  селищної  ради земельної ділянки комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради.

15. Про Звернення  депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання щодо академічного ліцею на території Березнегуватської селищної ради.

16. Про звернення депутатів Березнегуватської селищної ради восьмого скликання з приводу незадовільного стану дороги обласного значення.

17. Про внесення змін до договорів оренди землі, укладених між Березнегуватською селищною радою та АТ «Миколаївобленерго».

Також депутати  підтримали 12 земельних питань.

Останнє питання, яке розглянули депутати, «Про надання дозволу громадянину України на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності зі зміною її цільового призначення для сінокосіння і випасання худоби (А.01.08) в межах території Новосевастопольського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області. Тут думки депутатів розділилися. Врешті решт даний проєкт рішення не було підтримано.

 На цьому селищний голова Бойко Сергій закрив сорок третю сесію селищної ради у зв’язку із відсутністю необхідної кількості депутатів для прийняття рішень. Питання, які були включені до порядку денного пленарного засідання, але не були розглянуті, будуть перенесені на наступне засідання ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано