Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Вся сила в єдності

Дата: 30.04.2024 16:14
Кількість переглядів: 45

Фото без описуЗ метою виховання в учнівської  молоді патріотизму, любові до України, набуття гуртківцями знань, умінь і навичок, необхідних захиснику Вітчизни, розвитку військово-прикладного спорту, формування у молоді високих морально-психологічних якостей: доброчинності, мужності, стійкості, наполегливості, дисциплінованості,  з листопада 2023 року по квітень 2024 року  в рамках змагання проводилась відкрита Першість Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.  Календар відкритої Першості з військово-прикладних видів включав чотири тури: «Мінна безпека», «Тактична медицина», «Змагання операторів БПЛА», «Тактико-спеціальна підготовка».

     Березнегуватську  громаду  представляв рій «Січ», вихованці гуртка «Сокіл(Джура)» Березнегуватського  Будинку  дитячої  творчості  Березнегуватської селищної ради, учні Березнегуватського ліцею Березнегуватської селищної ради, керівник Горбунов О.В.

   Заходи проведено в режимі онлайн, та це не завадило учасникам команди якнайкраще продемонструвати свої здібності, набуті  у ході занять гуртка військово-патріотичного напряму.      

   За рішенням суддівської  колегії  змагань рій «Січ» здобув ІІ місце у відкритій Першості. Серед 40 команд учасниць наші вихованці показали гарні знання і розвинені навички з надання домедичної допомоги та евакуації пораненого, вміння у змаганні операторів БПЛА, з тактико-спеціальної підготовка та мінної безпеки.

    Вітаємо наших призерів!  Разом до Перемоги!

                                                                                                 Директор ББДТ

                                                                                                       Олена БАГНЮК  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано