Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

10 травня представники Березнегуватської громади взяли участь у заході “Шлях до URC: інклюзивний форум відновлення громад”, організованому @Ministry.for.restoration та @UnitedNationsUkraine.

Дата: 10.05.2024 15:49
Кількість переглядів: 147

Фото без описуКоманда Березнегуватської селищної ради поділилася із партнерами з розвитку ключовими проєктами відновлення в громаді, задля реалізації яких сподівається заручитися зовнішньою підтримкою. Зокрема, пріоритетними для Березнегуватської громади є питання відновлення доступу до якісних освітніх послуг та забезпечення місцевих мешканців питною водою. 

“Цей захід є гарною нагодою розповісти про потреби нашої громади та започаткувати нові партнерства. Ми прагнемо зробити нашу громаду комфортним місцем для життя із доступним навчанням та медициною,  розвиненою інфраструктурою та економічною спроможністю. Працюємо над тим, аби з допомогою міжнародних партнерів, наші плани стали реальністю”, - наголосив Сергій Бойко, селищний голова Березнегуватської громади. 

У події, присвяченій обміну досвідом, підходами та кращими практиками у інклюзивному відновленні регіонів, взяли участь представники 150 громад України, органи державної влади, організації громадського сектору, а також донорські організації, що реалізують проєки відновлення на місцях. 

Участь громади у цьому заході стала можливою завдяки підтримці ініціативи “Інклюзивне відновлення за лідерства громад” проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» @SURGeUkraine, що фінансується Урядом Канади та впроваджується компанією Alinea International.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано