Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Засідання бюджетної комісії

Дата: 03.06.2024 15:49
Кількість переглядів: 141

Фото без опису3 червня 2024 року відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів і цін, комунальної власності, підприємницької діяльності, житлово-комунального господарства, інфраструктури, містобудування, архітектури, благоустрою та соціально-економічного розвитку. Провела засідання заступник голови комісії – Татарова Ірина.

Члени комісії розглянули 13 питань, з них: обговорили та підтримали проєкти рішень: про зміни до селищної Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» Березнегуватської селищної ради на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 23 грудня 2020 року № 6», про зміни до бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади на 2024, про передачу в оперативне управління відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради, про передачу в господарське відання та на баланс комунальному підприємству «Послуги-2» індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради, про прийняття до комунальної власності територіальної громади Березнегуватської селищної ради свердловини, водонапірних башт та водо мережі в с. Маліївка, про перейменування вулиці Ф.М. Кузьменка на вулицю Дмитра Петренка в селі Біла Криниця Березнегуватської селищної ради Баштанського району Миколаївської області, про рекомендації щодо встановлення ставки орендної плати за земельні ділянки, які передаються в оренду, заслухали та обговорили звіт про виконання бюджету Березнегуватської селищної територіальної громади за січень-березень 2024 року.

Працювали активно і злагоджено, тож всі питання, включені до порядку денного засідання були розглянуті та прийняті відповідні рекомендації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано