Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

РЕЙД « ДІТИ ВУЛИЦІ»

Дата: 17.06.2024 13:55
Кількість переглядів: 138

Фото без опису     Служба спільно з представниками поліції, працівниками центру надання соціальних послуг Березнегуватської селищної ради проводять щомісячні рейди «Діти вулиці».

Так, 14 червня 2024 року  працівниками Служби у справах дітей та працівниками центру надання соціальних послуг Березнегуватської селищної ради проведено профілактичний рейд «Діти вулиці» у сім’ях, що проживають на території Новоочаківського, Маліївського, Нововолодимирівського, Новосевастопольського старостинського округів.

У ході проведення рейду здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання  5 сімей, в яких виховується  17 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та сім’ї опікунів.

Під час візиту було встановлено, що на жаль, не всі батьки підтримують належні санітарно-гігієнічні умови проживання, а в окремих сім’ях не здійснюють елементарне прибирання та не виконують свої батьківські обов’язки, не займаються  вихованням та навчанням дітей.

При відвідуванні сімей з’ясовано, що основними проблемами батьків є: зловживання алкогольними напоями, безробіття, низький рівень виховного потенціалу батьків, неналежне виконання батьківських обов’язків та догляд за дітьми, проблеми спілкування батьків та дітей.

За результатами проведеної роботи складено акти обстежень житлово-побутових умов проживання сімей, з батьками проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, шкідливості вживання алкогольних напоїв. Також надано термін для покращення санітарно-гігієнічних умов проживання. 

Фото без опису

Батьків попереджено про адміністративну відповідальність передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей

 

 

Начальник Служби                                                     Світлана ШВАЧКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано