Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Про перемогу у міні-конкурсі

Дата: 18.06.2024 09:44
Кількість переглядів: 107

Фото без описуУ Березнегуватському Громадському офісі відновлення ГО «Проти Корупції» відбувся міні-конкурс на подання міні-грантів задля відновлення громади.

Колектив КП «Послуги-2» та активні мешканці громади  взяли участь у конкурсі та об’єдналися в ініціативну групу «Екологічні ініціативи громади». Ми стали переможцями та виграли 2  гранти на суму 88 000 грн.!

Перемога стала можливою завдяки тренінгу та курсу з грантрайтингу в Громадському офісі відновлення, де навчалися написанню грантової заявки.

Основні учасники групи –  це активні громадяни зацікавленні у відновленні та розвитку Березнегуватської селищної територіальної громади та дружній колектив  КП «Послуги-2».

Віримо, що завдяки цьому проєкту ми зможемо створити ще більш комфортне та безпечне середовище для мешканців та гостей громади.

Ми вже закупили віброплиту для проведення ремонтних робіт з благоустрою території громади. Завдяки даному обладнанню будуть виконуватися ремонтні роботи тротуарів та дорожнього полотна. Віброплита та вібромолот – це перший крок для створення підрозділу в громаді, який буде займатися ямковим ремонтом місцевих доріг. У перспективі є придбання міні-асфальтного заводу.

Фото без описуФото без опису

Наступним етапом реалізації проєктів є придбання косарки роторної для обкошування та благоустрою території громади. Днями вже отримаємо її.

Фото без опису

Проєкт «Чиста та затишна Березнегуватська громада» та «Забезпечення надання якісних послуг у сфері благоустрою на території Березнегуватської громади» реалізується у межах проєкту «Створення громадського офісу: новий крок до зближення громади та влади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано