Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 25.07.2024 11:51
Кількість переглядів: 59

Березнегуватська селищна рада оголошує відбір кандидатур до складу Ради внутрішньо переміщених осіб при Березнегуватській селищній раді (далі Рада). До складу Ради можуть входити громадяни України, яким виповнилось 18 років і які проживають на території Березнегуватської територіальної громади та які є ВПО, що обліковані на території Березнегуватської територіальної громади, або є представниками місцевих, регіональних, національних чи міжнародних організацій, які реалізують проєкти у сфері захисту прав ВПО та цивільного населення, яке постраждало внаслідок військової агресії РФ проти України на території Березнегуватської територіальної громади.

Для обрання до складу Радикандидат долучає такі документи:

  1. заява у довільній формі;
  2. документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;
  3. документ про освіту (за наявності);
  4. мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;
  5. відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);
  6. довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Основними критеріями відбору кандидатів у члени Ради, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності,відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту внутрішньо переміщених осіб,наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Ради.

       Пакет документів від кандидата приймає завідувач сектору із соціальних питань Березнегуватської селищної ради Круц Наталія до 25.08.2024 року. Телефон для довідок 0680661575.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано