A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати поіменного голосування з питань порядку денного пленарного засідання сімнадцятої позачергової сесії Березнегуватської селищної ради восьмого скликання 29 липня 2021 року (питання 61-90)

Дата: 30.07.2021 14:41
Кількість переглядів: 350

 

Питання порядку денного

Результати голосування

Результати відкритого поіменного голосування

61. Про надання дозволу громадянці України Спицькій Наталі Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, із земель комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Мурахівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

62. Про внесення змін до рішення Сергіївської сільської ради від 17 грудня 2019 року №21 «Про дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в оренду для випасу худоби не наданих у власність або користування в межах території Сергіївської сільської ради Березнегуватського району, Миколаївської області».

Прийнято

Завантажити

63. Про відмову громадянам України ( 2 чоловіка) у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту села Сергіївка).

Прийнято

Завантажити

64. Про надання дозволу громадянину України Лєщуку Валентину Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в межах території Новоукраїнського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

65. Про відмову у наданні дозволу громадянину України Коляді Петру Івановичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту села Новоукраїнка).

Прийнято

Завантажити

66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Ан Тетяні Валентинівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Федорівка).

Прийнято

Завантажити

67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Ан Тетяні Валентинівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Федорівка).

Прийнято

Завантажити

68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянину України Бобзі Анатолію Леонідовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Буйневич Ользі Іванівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянці України Мартинюк Тетяні Олексіївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років громадянину України Підгорному Василю Вікторовичу для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Федорівка).

Прийнято

Завантажити

72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Ручковській Антоніні Миколаївні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради) Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 20 (двадцять) років громадянці України Чигрин Наталії Григорівні для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності не наданих у власність або користування в межах території Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (в межах села Романівка).

Прийнято

Завантажити

74. Про надання дозволу громадянам України Носенко Людмилі Григорівні, Прохоровій Валентині Миколаївні, Рагімовій Галині Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Федорівка Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області .

Прийнято

Завантажити

75. Про надання дозволу громадянину України Сальнікову Івану Михайловичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Романівка вулиця Великороманівська Федорівського старостинського округу Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

76. Про відмову у наданні дозволу громадянам України Дуденко Альоні Миколаївні, Кравченко Меланії Василівні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

77. Про відмову громадянину України Сердюку Андрію Вікторовичу в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Прийнято

Завантажити

78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянину України Зарецькому Геннадію Володимировичу для городництва (А.01.07) за адресою: Миколаївська область, Березнегуватський район, Березнегуватська селищна рада с.Маліївка по вул. Широкій, Шкільній, Набережній (в межах населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

79. Про надання дозволу громадянину України Кирпичову Валерію Володимировичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

80. Про надання дозволу громадянці України Худині Валентині Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності,не наданих у власність або користування, в межах території села Маліївка Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

81. Про надання дозволу громадянам України 4 ( чотири чоловіки) на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Лепетиха Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

82. Про відмову громадянам України 3 (три чоловіка ) в надані дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

Не прийнято

Завантажити

83. Про надання дозволу громадянину України Маринченку Василю Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського айону Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

84. Про надання дозволу громадянину України Кальянову Дмитру Анатолійовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

85. Про надання дозволу громадянці України Орос Людмилі Миколаївні на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для сінокосіння та випасання худоби із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

86. Про надання дозволу громадянину України Петруняку Віктору Петровичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах території с. Новоросійськ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

87. Про надання дозволу громадянам України 9 (девять) чоловік на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 10 років для городництва із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності,не наданих у власність або користування, в межах території с.Кавказ Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області.

Прийнято

Завантажити

88. Про надання дозволу громадянам України Бондарю Миколі Миколайовичу, Бондарю Юрію Миколайовичу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га (ріллі) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Прийнято

Завантажити

89. Про надання дозволу громадянам України Геруну Володимиру Григоровичу, Герун Катерині Адамівні на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 2,00 га (ріллі) із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, не наданих у власність або користування, в межах Березнегуватської селищної ради Березнегуватського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Не прийнято

Завантажити

90. Про припинення договору оренди земельної ділянки у зв’язку зі смертю орендаря.

Прийнято

Завантажити

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано