Березнегуватська громада
Миколаївська область, Баштанський район

КП «Послуги-2» втілюють в реальність переможний проєкт!

Дата: 25.07.2024 13:23
Кількість переглядів: 79

З радістю ділимося чудовою новиною: ініціативна група «Екологічні ініціативи громади» (далі - ІГ) КП «Послуги-2» розпочала реалізацію міні-проєкту від Громадського офісу відновлення ГО «Проти Корупції».

Сьогодні працівники  КП «Послуги-2» мали змогу продемонструвати в дії нове обладнання, про яке ми розповідали в попередніх публікаціях:

навісна косарка роторна показала ідеальну роботу скошування трави на великій площі, а саме на узбіччі дороги в одному з мікрорайонів селища Березнегувате. Вона потужна, маневрена та проста у використанні;

віброплита використовувалася для ущільнення ґрунту, піску та щебеню. Це незамінний інструмент для будівництва доріг, тротуарів та інших об'єктів;

вібромолот необхідний при ямковому ремонті доріг, будівництві фундаментів, огорож та інших конструкцій. При демонстрації можливостей вібромолота виникли певні труднощі, але його вже почали використовувати за призначенням.

«Ця техніка допоможе нам значно покращити якість та ефективність надання послуг. Плануємо співпрацювати з селищною радою, та докладати максимум зусиль, щоб надавати високоякісні та доступні послуги, роблячи нашу громаду комфортнішою та затишнішою!» - каже директор КП Сергій Леонідович.

Проєкти «Чиста та затишна Березнегуватська громада» та «Забезпечення надання якісних послуг у сфері благоустрою на території Березнегуватської громади» реалізується у межах проєкту «Створення громадського офісу: новий крок до зближення громади та влади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано